Skip to Content

Kuka nappaa kultaisen kypärän? – Työturvallisuuskilpailu on nyt avattu!

Etsimme tänä vuonna työturvallisuusasioissa ansioitunutta henkilöä tai tiimiä. Onko yrityksessänne joku, joka on merkittävästi edesauttanut organisaationne työturvallisuutta?

Työturvallisuus kattaa laajan kirjon toimia. Toimenpiteet voivat olla pieniä arjen tekoja tai laajempia kokonaisuuksia. Millaisia toimia teillä on tehty? Toimiiko yrityksessänne erityisen aktiivinen työsuojeluvaltuutettu, kannustetaanko teillä ennakoivaan havainnointiin tai pidättekö säännöllisiä työturvallisuusinfoja?

Esimerkkejä toimista:

  • Työsuojeluvaltuutettu Teppo Turva on pitänyt kaikille uusille työntekijöille työmaaperehdytyksen ennen töiden aloittamista. Näissä kohteissa työntekijöille ei ole sattunut yhtään työtapaturmaa viimeisen 18kk aikana.
  • Projektinhoitaja Janne Tomera on pitänyt turvallisuus infoja viikoittain työmaillaan. Työntekijät ovat näiden innoittamina tehnyt lukuisia turvallisuushavaintoja ja työmaat ovat poikkeuksellisen siistejä.

Kilpailuun voi osallistua millä tahansa teolla tai projektilla, joka edistää työturvallisuutta. Kilpailu on tarkoitettu LVI- ja talotekniikka-alan urakoitsijoille, suunnittelijoille sekä alan teollisuuden ja kaupan toimijoille.

Voittaja julkistetaan Talotekniikka-Treffeillä 9.10. Messukeskuksessa FinnBuild-messujen yhteydessä. Voittaja palkitaan kullan värisellä suojakypärällä ja kunniakirjalla: tarjolla myös runsaasti näkyvyyttä ja arvostusta alan toimijoiden keskuudessa. Osallistuminen siis kannattaa!

Täytä lyhyt osallistumislomake 16.9.2024 mennessä.
Voit myös lähettää kilpailuehdotuksesi kimmo.nurmela@lvi-tu.fi

LVI-TU:n, Fennian ja Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijat valitsevat kilpailun voittajan.

Kultainen kypärä -kilpailun toteuttavat LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU –  Talotekninen teollisuus ja kauppa, TaltekaSuomen LVI-liittoVVS Föreningen i FinlandFennia.

Back to Top