Skip to Content

Kuka lyö voittopallon, kuka möyrii mullassa, kuka nappaa kalan?

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU on kuuden asiantuntijan ketterä organisaatio: tutustu henkilökuntaamme!

Mika Hokkanen

Toimitusjohtajamme Mika Hokkanen aloittaa tasoituksella 8 pelin, mutta sen merkitys on Mikalle toissijaista. Liikuntasuoritus ulkona tuttujen ja välillä myös tuntemattomien hyvässä seurassa virkistää mieltä ja kehoa - vietetään hetki omassa kuplassa.

Työssään Mika johtaa LVI-TU:n työmarkkinatoimintaa ja elinkeinopoliittista edunvalvontaa sekä edistää jäsenyritysten ja talotekniikka-alan toimintamahdollisuuksia.

Mika Hokkanen p. 050 448 1411, mika.hokkanen@lvi-tu.fi

Johanna Ström

Viljelypalstalla ja mökillä assistenttimme Johanna Ström saa sormet multaan ja hyötykasviviljelmän kasvamaan, kesäkukkia unohtamatta. Pieni yrttiviljelmä löytyy Johannan parvekkeelta ja sieltä on helppo napsia tuoreet yrtit mausteeksi.

Työssään Johanna huolehtii LVI-TU:n hallinnollisista asioista, esimerkiksi jäsenrekisteristä ja laskutuksesta, ja ylläpitää liittomme Instagram-tiliä.

Johanna Ström p. 040 585 0016, johanna.strom@lvi-tu.fi

Tietysti se tai ne, joita erityisasiantuntija Juha-Ville Mäkisen lasista kulloinkin löytyy. Juha-Villen kiinnostus kohdistuu erityisesti italialaisiin viineihin. Niissä ja niihin sopivissa ruoissa riittää tutkittavaa ihan harrastukseksi asti.

Työssään LVI-TU:ssa Juha-Ville vastaa toimialaan ja työvoiman saamiseen liittyvistä asioista – mm. LVI-Työelämäkumppanitoiminnasta –, sekä neuvoo jäseniämme tes- ja urakkahinnoitteluasioissa.

Juha-Ville Mäkinen p. 045 899 9388, juha-ville.makinen@lvi-tu.fi

Pipsa Hiltunen

Viestintäpäällikkömme Pipsa Hiltunen juuttui melkoiseen sunnuntairuuhkaan M1-moottoritiellä matkalla Dubliniin, jossa oli alkamassa peli Irlannin Hurling-mestaruudesta. Moottoritien valotaulutkin hehkuttivat pelipäivää.

Työssään LVI-TU:ssa Pipsa vastaa jäsen- ja sidosryhmäviestinnästä, verkkoviestinnästä sekä liiton sosiaalisen median kanavista. Pipsan vastuulla on myös liittomme viestinnän kehittäminen ja strateginen suunnittelu.

Pipsa Hiltunen p. 0400 287 939, pipsa.hiltunen@lvi-tu.fi

Kimmo Nurmela

Tänä kesänä viehekalastus toi asiantuntija Kimmo Nurmelalle vain kokemusta. Kesän saaliit hän hommasi isänsä verkoilla Lohjanjärvestä.

Työssään LVI-TU:ssa Kimmo neuvoo jäseniä tes- ja urakkahinnoitteluasioissa, vastaa työntekijöiden työehtosopimuksesta sekä siihen liittyvistä työehtosopimusneuvotteluista. Kimmo vastaa myös työturvallisuus- ja työhyvinvointiasioista.

Kimmo Nurmela p. 040 300 5525, kimmo.nurmela@lvi-tu.fi

Pauliina Loisa

Lakimiehemme Pauliina Loisa on aina pitänyt pallolajeista, mutta lentopallo vei sydämen jo 35 vuotta sitten. Vahva kilpailuvietti vie Pauliinaa edelleen kilpakentille Kivenlahden Kirin aluesarjajoukkueessa.

Työssään LVI-TU:ssa Pauliina vastaa  toimihenkilöiden työehtosopimuksesta, siihen liittyvistä työehtosopimusneuvotteluista ja palkkatilastoista, sekä neuvoo jäseniämme tes- ja lakiasioissa.

Pauliina Loisa p. 0400 351 378, pauliina.loisa@lvi-tu.fi

Back to Top